fredag 26 juni 2020

Kvartalets inköp: Bahnhof

I dessa intressanta tider har vi återigen växlat kvartal och det öppnades därmed upp för att handla lite. Mängden pengar att handla för var ganska magert och bestod av de utdelningar som kommit in sedan senast. Det blev återigen ett mindre inköp i Bahnhof:

2020-06-25: 700 st Bahnhof för 29,60 kr/aktie
Jag har därmed 8 150 aktier i detta bolag och ligger i skrivande stund nära 23% plus på detta innehav, vilket inte är illa alls!

Jag är ännu inte fullinvesterad i Bahnhof, men det kommer nog att ta ett tag till dess med tanke på att jag inte tillför nya pengar till aktieportföljen, utan handlar för de utdelningar som kommer in (vilket detta år tyvärr har blivit ovanligt lite).

Jag återkommer till aktieportföljens fördelning och värde i ett kommande inlägg.

3 kommentarer:

 1. " mindre inköp " ? Tänk vad allt är relativt. för mig är ett mindre inköp på en tusenlapp eller två .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det relativt och jag menar inte på något sätt att vara oförskämd och inser att jag är - i detta fall - så lyckligt lottad att jag kan kalla ett inköp för strax under 20 000 kr för "mindre".

   Tack för att du läser och kommenterar.

   Radera
 2. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume ogumenspellcaster@mail.com hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...