måndag 8 maj 2017

Tecknat mig i Advenicas nyemission

Så kom då äntligen möjligheten att utnyttja teckningsrätterna i Advenicas nyemission, vilket jag beskrivit i ett tidigare inlägg.

Eftersom jag skulle förlora pengar på att vara passiv - vilket egentligen är min strategi mellan kvartalssluten - tog jag beslutet att utnyttja alla mina teckningsrätter och om det går som det ska kommer jag om ett par veckor att ha fler Advenicaaktier i min depå (samt mindre pengar förstås).

Jag har tidigare flaggat för aktiens höga volalitet och risk, så detta är inte att se som någon rekommendation eller försök till att prata upp aktien.

Den uppmärksamme noterar att bolaget nästan samtidigt ägnar sig åt viktiga saker som att flytta styrelsens säte (från Lund till Malmö) och av någon anledning passar på att byta logga. Det senare ser en annan som en liten varningssignal, men inte till den grad att det ger skäl att skala ner på mitt innehav.


Den gamla loggan.En nyare variant. Bättre? Ja, förmodligen om någon reklambyrå får förklara. Själv är jag mer neutral.

4 kommentarer:

 1. Flytta från Lund är ju en enda stor no-no, sälj!! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Tack för kommentar. Det återstår att se om detta är en relevant säljsignal. :-)

   Radera
 2. Ska det säljrådet ses om ett resultat av EA (Emotionell Analys)? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Humorn håller hög klass i kommentarerna till detta inlägg. Stort tack för dagens största skratt (åtminstone hittills)!

   Radera