lördag 8 juni 2019

Brummer: Ni klarade det!

För ca sex månader sedan gav jag Brummer ett ultimatum (inlägg) strax efter att jag sålt mitt innehav i Nektar (inlägg) och samlat allt mitt sparande i Brummer i Brummer Multi-Strategy 2xl.

Jag kan med glädje meddela att de verkar ha tagit fasta på mitt ultimatum, skärpt till sig och levererat tillräckligt bra för att jag ska behålla hela mitt innehav i Brummer Multi-Strategy 2xl:Jag trodde i ärlighetens namn inte att de skulle klara av detta.

Mitt sparande är naturligtvis inga stora pengar för Brummer, men en hel del för mig själv (ca 20% av mitt investerade kapital). Jag ser detta som en hedge(!) mot alla investeringar som ligger i aktier och aktiefonder.

Även om Brummer Multi-Strategy inte tar ut några egna avgifter är avgifterna i underliggande fonder höga, dels beroende på utveckling. Frågan är naturligtvis hur utvecklingen - efter avgifter - kommer att vara framöver. Jag behåller som sagt mitt innehav och lär få tillfälle att återkomma till detta.

3 kommentarer:

 1. Har en liten del BMS 2xL och ser det också som en hedge. Mycket erfarna förvaltare och tror detta är bra att äga om man är ute efter absolut avkastning och är hyfsat långsiktig. Eftersom jag köpte lite på toppen jan -18 lär det inte bli sälj på ett par år. Vill helst inte veta hur mycket Brummer tjänar på att konservera mina pengar :)
  Förstår att det är mer att tänka på när en större del av kapitalet är investerat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Arne. Det verkar som att vi tänker lika. Tack för att du läser och kommenterar.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera